ژله قهوه با بستنی، دسری بینظیر است که از ترکیب قهوه و ژلاتین و بستنی تهیه میشود. این دسر در ابتدا در بریتانیا و ایالت متحده وارد منوی قهوه شد. این دسر طعم ملایم رو به شیرین دارد و برای بعد از شام یک انتخاب عالی است.
طرز تهیه ژله قهوه با بستنی
برای تهیه ژله قهوه میتوانیم از انواع مختلف قهوهها استفاده کنیم، اما استفاده از اسپرسو بهدلیل عطر و طعم فوقالعاده یک گزینهی ایدهآل است و استفاده از بستنی وانیلی نعمت به بهتر شدن کیفیت دسر کمک میکند.
مواد لاز برای تهیه ژله قهوه (۴ نفر)
قهوه (۲ فنجون)
شکر(۲ قاشق غذاخوری)
پودر ژلاتین (۱ قاشق غذاخوری) (ترکیب با ۴ قاشق غذاخوری آب)
بستنی وانیلی نعمت (۴ اسکوپ)
مراحل تهیه
در مرحله اول برای تهیه این دسر دلچسب، قهوه و شکر را در یک ظرف می ریزیم و بروی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید. سپس آن را از روی حرارت برمیداریم و پودر ژلاتین را به ترکیب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به خوبی مخلوط شود.
در گام بعدی صبر میکنیم تا ترکیب کمی خنک شود، سپس آن را داخل فنجانها ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا خنک شده و خود را بگیرد و بعد از آن به هر فنجان یک اسکوپ بستنی وانیلی نعمت اضافه می کنیم، دسر آماده سرو است.