- شیر به عنوان ماده اصلی تشکیل دهنده بستنی از فواید بسیاری برخوردار است.
- ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز، ویتامین و مواد معدنی تشکیل می دهد.
- شیر مهم ترین منبع کلسیم است هر لیوان شیر ۲۵۰ میلی لیتر حدود ۳۱۵میلی گرم کلسیم دارد که۳۰ درصد کلسیم روزانه مورد نیاز بدن را تامین می کند.
- شیر همچنین حاوی چربی است که ۶۰درصد آن اشباع و بقیه از نوع غیراشباع است.
- چربی شیر علاوه بر انرژی زا بودن به دلیل وجود ویتامین AD ، ارزش غذایی فراوانی دارد.